Analýza podozrivých bankových operácií prijatých v roku 1997 - Vittek, Ján
Prehľad podozrivých bankových operácií na Slovensku v roku 1997. Počty prijatých hlásení, teritoriálne rozloženie. Mena a sumy v ktorých boli bankové operácie realizované. Platby realizované v rámci zahraničného platobného styku. Celkový prehľad o stave podozrivých bankových operácií postúpených kompetentným útvarom MV SR.