Syntetické finančné deriváty - Vlachynský, Karol
Pojem syntetický finančný derivát. Nahradenie kúpy konkrétnej akcie syntetickým derivátom. Nahradenie "predaja nakrátko" syntetickým derivátom. Príklady.