Drevársky priemysel analýza odvetvia
Charakteristika najväčších podnikov drevárskeho priemyslu na Slovensku: Bučina, a.s., Zvolen, Bukóza, a.s., Vranov nad Topľou, Preglejka, a.s., Žarnovica, Smrečina, a.s., Banská Bystrica. Základné hospodárske ukazovatele. Rating. Štruktúra aktív a pasív.