Michalovské elektrotechnické závody (MEZ), a.s. - analýza spoločnosti vývoj obchodovania s akciami spoločnosti
Analýza spoločnosti Michalovské elektrotechnické závody (MEZ), a.s. Predmet činnosti. Obchodná situácia. Finančná situácia. Vývoj kurzu akcií spoločnosti. Celkový objem obchodov s akciami.