Ako znižovať náklady - Vlachynský, Karol
Možnosti znižovania nákladov v podniku. Rozčlenenie spôsobu znižovania nákladov do troch skupín: 1. Lepšie využívanie výrobnej kapacity podniku. 2. Uplatňovanie výsledkov vedecko-technického pokroku. 3. Zvyšovanie kvality činnosti pracovníkov podniku. Charakteristika všetkých možností s ilustračnými príkladmi.