Stratégie pomáhajúce manažérom pri znižovaní počtu zamestnancov v organizácii - Luknič, Arnold Steve
Pozitívne a negatívne stránky znižovania počtu pracovníkov v organizáciách. Stratégie napomáhajúce efektívnejšie pristupovať k znižovaniu počtu zamestnancov. Zhodnotenie organizácie. Pomoc manažérom pri konfrontovaní a adresnom riešení emocionálnych záležitostí vnútri ich organizácie. Vytvorenie vnútorného a vonkajšieho imidžu. Zostavenie plánov a zavedenie priamej zodpovednosti. Monitorovanie procesu konkrétnej realizácie a zhodnocovanie aktivít.