Šetríme náklady cez systém SAP - modul Controlling - Serina, Pavol
Charakteristika modulu Controlling informačného systému SAP R/3, uplatňovaného v a.s. Chemolak. Základné charakteristiky plánovania a evidencie nákladov v a.s. Chemolak. Vývoj priamych a režijných nákladov. Hlavné nákladové položky - suroviny a réžia.