Štatistická ročenka 1997 - Buček, Milan
Informácia M. Bučeka o inovácii Štatistickej ročenky Slovenskej republiky 1997. Obohatenie publikácie o CD - ROM, regionálne prehľady, medzinárodné prehľady a anglickú mutáciu textov.