Úspory energie v domácnosti na osvetlenie - Smola, Alfonz
Osvetlenie v domácnosti. Parametre osvetlenia. Zásady správneho osvetlenia domácností. Šetrenie energie pri osvetlení domácností. Príklady úspor pri náhrade žiarovky za kompaktnú žiarivku. Svetelné zdroje domácností.