Nový informačný systém na finančnom trhu
Charakteristika finančného informačného systému MA-MON, ktorý buduje firma MA-MON, s.r.o. Žilina. Jednotlivé moduly informačného systému: peňažný trh, kapitálový trh, devízový trh, poistný trh, trh drahých kovov a komoditný trh, realitný trh. Údaje pre jednotlivé finančné produkty a ich využitie pre právnické osoby, fyzické osoby, podnikateľov i nepodnikateľov.