Colová rivalita - Hinková-Dibarborová, Andrea
História vzniku Coca-Coly a Pepsi-Coly. Vstup spoločností Pepsi-Cola a Coca-Cola na slovenský trh. Snahy týchto firiem o vzájomné odlíšenie. Zhoda cien nealkoholických nápojov oboch firiem na slovenskom trhu. Masívne kampane Pepsi-Coly aj Coca-Coly so speváckymi a športovými osobnosťami.