Teritoriální informace: Gruzie, Kazachstán, Kypr
Oživenie potravinárskeho priemyslu Gruzínska: zvyšovanie akosti výrobkov, obalov, rastúci dovoz a zahraničné investície. Najviac dopytované výrobné zariadenia pre gruzínsky potravinársky priemysel. Hospodársky vývoj republiky Kazachstan po roku 1997. Vzťahy a vzájomný obchod Kazachstanu a ČR. Obchod medzi ČR a Cyprom - dovoz a vývoz.