Rukověť exportéra: Maďarsko - Pudil, Leopold
Všeobecné informácie o Maďarskej republike. Súčasný stav ekonomiky, kľúčových odvetví národného hospodárstva, zahraničného obchodu. Podnikateľské a investičné prostredie, spracovanie trhu, marketing. Vzťahy medzi ČR a Maďarskom. Praktické rady pre pobyt a obchodné rokovania v Maďarsku a dôležité adresy.