Teritoriální informace: Brazílie, Libanon, Rusko, Vietnam
Rozvoj brazílskeho automobilového priemyslu a situácia na trhu automobilových dielov a kamiónov. Libanonský zákon o zákaze dovozu vybraných poľnohospodárskych produktov. Základné ekonomické informácie o ruskej Udmurtskej republike. Vydávanie licencií pre reprezentačné zastúpenie firmy vo Vietname.