Kapesní atlas obchodníka: Británie - Kotápišová, Lada
Základné demografické údaje Veľkej Británie. Členstvo Veľkej Británie v medzinárodných organizáciách. Základné ekonomické ukazovatele, zahraničný obchod a dvojstranné dohody. Praktické rady, dôležité adresy a zvláštne upozornenia pri cestovaní do Veľkej Británie.