Tvorba podnikateľského portfólia podniku cestovného ruchu - Droppová, Csilla
Postup strategického plánovania. Tvorba podnikového portfólia. Matica rastu a podielu (BCG matica). Matica GEC (General Electric Company). Portfóliová analýza a spojitosť so životným cyklom produktu. Matica životného cyklu.