Očakávania účastníkov cestovného ruchu v kontexte kvality služieb - Chorvát, Ivan
Definícia kvality služieb cestovného ruchu. Faktory ovplyvňujúce výber služieb v cestovnom ruchu. Kritériá kvality služieb. Proces hodnotenia kvality služieb zákazníkom.