Neoklasická škola Ekonomické teorie - Sojka, Milan
Predkeynesiánsky neoklasicizmus a jeho mikroekonomická orientácia. Predstavitelia neoklasicizmu: Vilfredo Pareto a John B. Clark. Walrasova teória celkovej rovnováhy. Teória firmy a Alfred Marshall.