Vývoj mezinárodního obchodu
Vývoj zahraničného obchodu vo vybraných krajinách (Česko, Maďarsko, Poľsko, Slovensko, Slovinsko a Rumunsko). Ekonomický rast vo vybraných regiónoch svetovej ekonomiky v rokoch 1996-1998. Tempo rastu dovozu a vývozu vo vybraných regiónoch sveta. Dynamika dovozu vybraných krajín EU.