Využitie analýzy hraničnej rentability pri tvorbe cien ubytovacích a pohostinských služieb - Patúš, Peter
Analýza hraničnej rentability je jedným z nástrojov umožňujúcim predvídať vplyv určitých ekonomických rozhodnutí na výsledky hospodárenia podniku. Objasnenie niektorých pojmov používaných pri analýze hraničnej rentability. Vyjadrenie vzťahu medzi nákladmi, tržbami a ziskom. Metodický postup pri využití analýzy hraničnej rentability pri tvorbe cien. Praktické úlohy a ich riešenia.