Drevo surovinou 21. storočia? zníženie DPH by mohlo prospieť aj spracovateľom dreva - Pichlerová, Eva
Sebestačnosť Európskej únie v produkcii dreva. Stav slovenského drevospracujúceho priemyslu. Vývoz slovenského dreva do zahraničia a jeho podiel na celkovom vývoze. Nízka vnútorná efektívnosť drevospracujúcich podnikov ako príčina zhoršenej konkurencieschopnosti. Nedoriešenosť otázok týkajúcich sa vývozu, cien, vzájomnej informovanosti a vzťahov medzi odvetviami.