Ukazovatele používané na ubytovacom úseku hotela - Patúš, Peter
Údaje používané na ubytovacom úseku. Ukazovatele využitia ubytovacej kapacity. Marketingové ukazovatele. Ekonomické ukazovatele. Výpočet využitia ubytovacej kapacity. Ukazovatele rezervovania ubytovania. Ukazovatele štruktúry hostí a doby ich pobytu. Podiel počtu prenocovaní.