Hlavné ekonomické teórie vplyv štátu na makroekonomické prostredie - Steigauf, Slavomír
Vysvetlenie hlavných ekonomických teórií a názorových koncepcií : klasickej školy, keynesiánstva, monetarizmu a neoklasickej školy.