Základné črty hospodárskej situácie v postsocialistických krajinách - Oberhauser, Ján Artur
Smerovanie tranzitívnych ekonomík k hospodárskemu rastu. Problémy očakávané pre postsocialistické krajiny v najbližšom období. Transformujúce sa ekonomiky dôležité pre SR. Vývoj priemyselnej výroby, investícií, zahraničného kapitálu, priamych zahraničných investícií, poľnohospodárstva a inflácie v krajinách strednej a východnej Európy.