Neokeynesiánství Ekonomické teorie - Koderová, Jitka
Zjednodušený model výkladu Keynesa v USA. Model SI-LL anglického ekonóma J. R. Hicksa. Neoklasická syntéza. Proces nastolovania makroekonomickej rovnováhy - model IS-LM. Vzťah medzi mierou nezamestnanosti a mierou inflácie. Philipsova krivka.