Dopady zavedení společné měny v EU - Böhmová, Jana
Fázy zavedenia spoločnej meny podľa Zelenej knihy Európskej komisie. Legislatívna úprava zmluvných vzťahov. Dopad zavedenia spoločnej meny na finančné inštitúcie. Dopad na ostatné podnikateľské subjekty.