Čo je to finančný plán podniku cestovného ruchu? - Raši, Šimon
Obsah a úloha finančného plánu podniku cestovného ruchu. Aktívne finančné plánovanie v podnikoch cestovného ruchu. Sledovanie výkazov ziskov a strát, výkazov peňažných tokov, ktoré sú nevyhnutnou súčasťou finančného riadenia.