Personálna práca v zariadeniach cestovného ruchu - Vetráková, Milota
Význam personálnej práce v cestovnom ruchu. Teória personálnej práce. Nové poňatie personálnej práce pod pojmom manažment ľudských zdrojov. Zamestnanosť v hotelierstve na Slovensku. Osobitosti personálnej práce v hotelierstve aplikovateľné aj na ostatné zariadenia cestovného ruchu.