Potravinová legislatíva Evropské unie
Regionálne rozdiely na trhu s potravinami na území EU. Spoločná poľnohospodárska politika a potravinová legislatíva EÚ. Spoločná politika rybárstva. Vývoj vnútorného trhu so spracovanými potravinami. Nástroje na realizáciu vnútorného trhu a EÚ. Spotrebiteľ, zdravotná nezávadnosť potravín a ochrana zdravia.