Možnosti financovania cestovného ruchu v stredisku - Gúčik, Marián
Nevyhnutnosť spolupráce podnikateľov pri rozvoji služieb cestovného ruchu v stredisku. Financovanie strediska cestovného ruchu ako podniku. Programy podpory rozvoja cestovného ruchu. Príspevkové programy. Podpora rozvoja agroturistiky. Podporné úverové programy. Úverové zdroje zo zahraničných bánk. Považský a kysucký podnikateľský fond a Slovensko-americký podnikateľský fond.