E. Bukovská: Slovenskej poisťovni by prospel vstup zahraničného investora - Hajko, Jozef
Rozhovor s bývalou prezidentkou a súčasným prezidentom Slovenskej poisťovne. E. Bukovská: Slovenskej poisťovni by prospel vstup zahraničného investora. K. Melocík: Každá miliarda korún kapitálového posilnenia je pre Slovenskú poisťovňu dobrá.