<The> Process of transformation and replacement capacity of agri-businesses in the Slovak Republic - Grznár, Miroslav
Adaptácia agrárnych podnikov v SR na vytvárajúce sa trhové prostredie. Stagnujúca kúpna sila spotrebiteľov. Prispôsobenie agrárnej výroby zníženému dopytu po poľnohospodárskych produktoch a potravinách. Nevyužívanie vybudovaných výrobných kapacít podnikov. Analýza reprodukčnej schopnosti poľnohospodárskych podnikov.