Active labour market policy in the Lodž administrative province in the years 1990-1996 - Florczak-Bywalec, Jadwiga
Radikálne zmeny na trhu práce v období transformácie v Poľsku - v regióne Lodž. Miera nezamestnanosti dosahuje v Poľsku 14,9 perc. Aktívna regionálna politika trhu práce. Nástroje politiky trhu práce.