Hittmár, Š., Strišš, J.: Manažment a marketing v železničnej doprave - Štefánik, Ján
Recenzia monografie Manažment a marketing v železničnej doprave od Hittmára, Š. a Strišša, J. Hlavným poslaním publikácie je synteticky predložiť základné teoretické poznatky a špecifiká manažmentu a marketingu v doprave.