Ferenčíková, S., Michník, Ľ., Šesták, J.: Priame zahraničné investície - vnútorné a medzinárodné súvislosti. Bratislava, Sprint 1997, 233 s. - Kondrót, Maroš
Recenzia publikácie: Priame zahraničné investície - vnútorné a medzinárodné súvislosti. Dielo sa skladá zo štyroch kapitol: 1. Formy vstupu na zahraničný trh, 2. Priame zahraničné investície - teória a prax, 3. Priame zahraničné investície na Slovensku - vnútorné a medzinárodné súvislosti, 4. Analýza slovenských majetkových účastí v zahraničí.