Zdravie človeka ohrozuje čoraz viac chemických látok - Začková, Katarína
Z obsahu: Podľa predpokladov v roku 2000 bude až 50 percent mladých ľudí do 30 rokov trpieť alergickými ochoreniami. Verejné informačné systémy o emisiách z priemyslu.