Zákon o ŠFRB, súvisiace predpisy, komentáre a vysvetlivky...
Komentár k zákonu o Štátnom fonde rozvoja bývania v znení zákona č. 1/1997 Z.z. Nariadenie vlády SR č. 181/1996 Z.z. v znení č. 105/1997 Z.z. o programoch rozvoja bývania. Komentáre a vysvetlivky k jednotlivým ustanoveniam zákona.