Preddavky na daň z príjmov právnických osôb - Fekete, Imrich
Definícia preddavku na daň podľa par. 66 zákona o správe daní a poplatkov. Právnické osoby neplatiace preddavky na daň. Mesačné a štvrťročné splátky preddavkov na daň. Zaokrúhľovanie preddavkov na daň. Splatnosť preddavkov na daň. Platenie preddavkov novými daňovníkmi. Platenie preddavkov na základe rozhodnutia správcu dane. Príklady z praxe.