V Bratislave založili Slovensko-ruskú obchodnú komoru - Oujezdská, Lena
Založenie Slovensko-ruskej obchodnej komory v Bratislave v júni 1998. Dôležitosť fungovania vzájomného informačného prepojenia. Úlohy komory. Potreba vytvorenia rozsiahlej informačnej bázy. Nedostačujúca informovanosť slovenských podnikateľov o dianí v Ruskej federácii (často sa meniaca legislatíva). Potreba rozvinutia spôsobov obchodovania.