Niektoré kolízne problémy obchodných a pracovných vzťahov - Martincová, Magdaléna
Najčastejšie problémy pri strete obchodných a pracovných vzťahov: právna úprava závislej činnosti, právna pozícia štatutárnych orgánov, odmeňovanie štatutárnych orgánov, zodpovednosť a náhrada škody, zákaz konkurencie štatutárnych orgánov. Potreba zmeny vlastníckych vzťahov a liberalizácie pracovného práva.