Zdanenie jednorazovej mzdy a doplatkov miezd za minulé roky
Spôsob zdanenia jednorazových miezd a doplatkov miezd za minulé roky. Rozdiel medzi zdanením jednorazovej mzdy a zdanením bežného mesačného príjmu. Základná charakteristika príjmov zo závislej činnosti a funkčných požitkov. Jednorazová mzda ako zdaniteľný príjem zamestnanca. Doplatok mzdy za minulé roky. Príklady z praxe.