Komentár k pokynu upravujúcom zdaňovanie platieb do zahraničia za použitie duševného vlastníctva - Kováčová, Zdenka
Problematika zdaňovania príjmov, ktorých zdroj je na území SR podľa par. 22 zákona č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov. Komentár k štyrom odsekom pokynu MF SR upravujúcom zdaňovanie platieb do zahraničia za použitie duševného vlastníctva. Ods. 1 - Okruh osôb a okruh platieb. Ods. 2 - Pojem duševné vlastníctvo. Ods. 3 - Spôsoby prevodu práv. Ods. 4 - Zdaňovanie príjmov zo zdrojov na území SR.