Zákon č. 634/1992 Zb. zo 16. decembra 1992 o ochrane spotrebiteľa...
Úplné znenie zákona č. 634/1992 Zb. o ochrane spotrebiteľa v znení zákona NR SR č. 226/1996 Z.z. a zákona č. ... 1998 Z.z. Dôvodová správa k zákonu, ktorým sa novelizuje zákon o ochrane spotrebiteľa. Zákon upravuje niektoré podmienky podnikania významné pre ochranu spotrebiteľa.