Zlá privatizácia môže štát poškodiť ako prehratá vojna - Derďák, Ján
Európsky a "východný" model privatizácie. Osudová chvíľa terajšej privatizácie pre budúcnosť štátu. Postup vlády v privatizácii. Problémy privatizácie. Správanie vlastníkov po získaní majetku. Perspektívy vývoja privatizácie.