Zákon č. .../1998 Z.z. zo 7. apríla 1998 o Slovenskej živnostenskej komore...
Úplné znenie zákona č. .../1998 Z.z. o Slovenskej živnostenskej komore a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Tento zákon upravuje zriadenie, postavenie, pôsobnosť a organizačnú štruktúru Slovenskej živnostenskej komory. Dôvodová správa k zákonu o Slovenskej živnostenskej komore. Zákon je publikovaný v znení schválenom NR SR ešte pred jeho zverejnením v Zbierke zákonov. Zákon nadobúda účinnosť 1. júla 1998.