Komentár k zákonu Národnej rady Slovenskej republiky č. 289/1995 Z.z. zo 17. novembra 1995 o dani z pridanej hodnoty... - Minársky, Ján
Príspevok je prvou časťou publikácie Sprievodca daňou z pridanej hodnoty. Komentár k jednotlivým ustanoveniam zákona č. 289/1995 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v znení zákona NR SR č. 200/1996 Z.z., zákona č. 386/1966 Z.z. a zákona č. 371/1997 Z.z. Praktické príklady.