Teoretické východiská skúmania kvality služieb cestovného ruchu - Gúčik, Marián
Základné znaky služieb cestovného ruchu. Tri fázy poskytovania služeb. Špecifické znaky služieb cestovného ruchu. Vplyv znakov služieb cestovného ruchu na hodnotenie ich kvality. Kvalita služieb z hľadiska dopytu a ponuky. Znaky kvality služieb cestovného ruchu.