Plánovanie rozvoja cestovného ruchu v regióne - Kučerová, Jana
Rozvoj cestovného ruchu v regióne. Rastúci záujem návštevníkov o rôzne aktivity cestovného ruchu. Rastúce trhy cestovného ruchu. Rozvoj potenciálu cestovného ruchu. Metodika tvorby regionálneho plánu cestovného ruchu.