Ekonomické aspekty kvality služieb v cestovnom ruchu - Patúš, Peter
Kvalita služieb v cestovnom ruchu priamo súvisí s ekonomikou. Náklady na zabezpečenie kvality služieb. Ekonomický prínos kvality služieb cestovného ruchu.