Slovenský obchod - fakty a hodnotenia
Odlišnosť slovenského obchodu od obchodu v okolitých štátoch. Nedostatočná miera internacionalizácie. Dominancia regionálnych obchodných spoločností s domácim kapitálom a spoločností s prevahou veľkoobchodnej činnosti. Najväčšie obchodné spoločnosti na Slovensku. Jednota SD. Maloobchodný obrat všetkých a najsilnejších obchodných spoločností na Slovensku podľa krajov.